Vols estar al dia?

Subscriu-te al butlletí per rebre totes les novetats via mail

Parla amb nosaltres

missatges SMS:

93 210 86 27

 

Usuari SKYPE:

FederacioACAPPS

 

Usuari MSN:

acapps@ hotmail.com

 

Telèfon:

93 210 55 30

 

NOTICIES D'ACTUALITAT

Famílies! Comencem el Programa d'Intervenció Logopèdica, informa-te'n i beneficia-te'n! - 23/01/2017

Des del Servei d’Atenció i Suport a les Famílies (SASF) d’ACAPPS us informem que, durant el mes de febrer d’aquest any (sempre que tinguem els documents que detallem a continuació), posarem en marxa la prestació de serveis d’intervenció logopèdica en el marc del PROGRAMA D’INTERVENCIÓ LOGOPÈDICA promogut per FIAPAS i finançat pel Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat i la Fundació ONCE.

 

Gràcies a aquest programa, s’ofereix atenció i intervenció logopèdica en modalitat individual mitjançant el cofinançament de les sessions de logopèdia, a raó de 14,50€ la sessió, que les famílies dueu a terme amb professionals de l’àmbit privat.

 

     Requisits

La participació comporta el compromís d’assistència per part del vostre fill/a a les sessions i serà imprescindible la col·laboració del/de la logopeda en la justificació de les factures i rebuts de les sessions realitzades. Tant els/les logopedes com les famílies s’han de comprometre a la presentació de la documentació en els terminis establerts. 

 

 

    Criteris

Per poder millorar el nostre programa i garantir, en la mesura del possible, cobrir les necessitats de les famílies d’ACAPPS -i donada l’elevada demanda de participació en el programa i les limitacions pressupostàries- prioritzarem:

 

*        la participació dels infants d’entre 3 i 12 anys.

*        Ser família sòcia d’ACAPPS.

*        Per formar part del programa, serà necessari que totes les famílies participants facin o hagin fet una entrevista inicial amb el Servei d’Atenció i Suport a les Famílies (SASF).

*        Es considerarà l’adjudicació de les sessions segons l’ordre d’inscripció.

 

Les famílies que hi estigueu interessades ens ho heu de comunicar  abans del  divendres 27 de gener  al Servei d’Atenció i SuportASF (Magda Giralt):

 

trucant al telèfon 93 210 55 30 / 620 99 34 22

o per correu electrònic a l’adreça saaf@acapps.org

 

     Imprescindible:  ens haureu d’enviar el document de compromís emplenat –doc. adjunt-. El podeu enviar per avançat per correu electrònic,  tot i que també necessitarem que ens feu arribar el document original  (presencialment o per correu postal al c. Providència, núm. 42, 4a planta. 08014 Barcelona).

 

 
7a edició del Programa d'Intervenció Logopèdica.

Federació ACAPPS - Providència 42, 4rt - 08024 Barcelona

Tel 93 210 55 30 - federacio@acapps.org - fax i sms 93 210 86 27 - Site desenvolupat per Enfasystem.net